četrtek, 2 julija, 2020

Žametna dama: Modra frankinja

Modra frankinja se uvršča med svetovno najbolj žlahtne rdeče sorte, z njo je po svetu zasajenih skoraj 18.000 hektarjev vinogradov, od tega jih je v Sloveniji slabih 700 ha (4,68 % vseh...

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi na sam svetovni piedestal. Odlično izhodišče! A eno...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot tudi novoprekmurske jedi. Vsaka sestavina na krožniku ima...

Izobraževanja Sommelier.si Academy Maribor prestavljena

Izobraževanja Sommelier ljubitelj, Senzorika in retorika ter Sommelier I. stopnje, s predvidenim pričetkom 6. aprila v Mariboru, so zaradi trenutne situacije prestavljena.

Tomaž Vozelj: Gastronomija, kulinarika, kuhar

S prihodom zahtevnejših gostov in turistov, ki želijo spoznati Slovenijo kot celoto in cenijo odlično kulinariko in njene okuse, prihajajo v deželo, v kateri se nahajajo predvsem kot prehodni gostje. Ob obisku...

Sommelierska selekcija 2020 preložena

Tekmovanje Sommelierska selekcija 2020, ki je bilo predvideno v sredo, 18. marca 2020, je zaradi trenutnih razmer za nedoločen čas prestavljeno.

Instagram

Popularne objave

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...

Culinary & Wine Symposium: “Glavni motiv je prenos in izmenjava znanj”

Strokovne vsebine, izbrana kulinarika in vino ter prijetno druženje se pod imenom Culinary & Wine symposium odvijajo na različnih lokacijah z enakim ciljem. Glavni...

Zadnje objave

Žametna dama: Modra frankinja

Modra frankinja se uvršča med svetovno najbolj žlahtne rdeče sorte, z njo je po svetu zasajenih skoraj 18.000 hektarjev vinogradov, od tega jih je v Sloveniji slabih 700 ha (4,68 % vseh...

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi na sam svetovni piedestal. Odlično izhodišče! A eno...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot tudi novoprekmurske jedi. Vsaka sestavina na krožniku ima...

Izobraževanja Sommelier.si Academy Maribor prestavljena

Izobraževanja Sommelier ljubitelj, Senzorika in retorika ter Sommelier I. stopnje, s predvidenim pričetkom 6. aprila v Mariboru, so zaradi trenutne situacije prestavljena.

Tomaž Vozelj: Gastronomija, kulinarika, kuhar

S prihodom zahtevnejših gostov in turistov, ki želijo spoznati Slovenijo kot celoto in cenijo odlično kulinariko in njene okuse, prihajajo v deželo, v kateri se nahajajo predvsem kot prehodni gostje. Ob obisku...

Sommelierska selekcija 2020 preložena

Tekmovanje Sommelierska selekcija 2020, ki je bilo predvideno v sredo, 18. marca 2020, je zaradi trenutnih razmer za nedoločen čas prestavljeno.

Sommelierska selekcija 2020 – podaljšan rok za prijavo

Rok prijave vin na Sommeliersko selekcijo 2020 je podaljšan do srede, 11. marca.

Culinary & Wine Symposium: “Glavni motiv je prenos in izmenjava znanj”

Strokovne vsebine, izbrana kulinarika in vino ter prijetno druženje se pod imenom Culinary & Wine symposium odvijajo na različnih lokacijah z enakim ciljem. Glavni motiv simpozijev je prenos in izmenjava znanj ter...

Spremljajte nas

20,092FansLike
2,240FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ne spreglejte

Žametna dama: Modra frankinja

Modra frankinja se uvršča med svetovno najbolj žlahtne rdeče sorte, z njo je po svetu zasajenih skoraj 18.000 hektarjev vinogradov, od tega jih je...

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...
Advertisment