četrtek, 2 julija, 2020

Žametna dama: Modra frankinja

Modra frankinja se uvršča med svetovno najbolj žlahtne rdeče sorte, z njo je po svetu zasajenih skoraj 18.000 hektarjev vinogradov, od tega jih je...

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...

Izobraževanja Sommelier.si Academy Maribor prestavljena

Izobraževanja Sommelier ljubitelj, Senzorika in retorika ter Sommelier I. stopnje, s predvidenim pričetkom 6. aprila v Mariboru, so zaradi trenutne situacije prestavljena.

Popularne objave

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Žametna dama: Modra frankinja

Modra frankinja se uvršča med svetovno najbolj žlahtne rdeče sorte, z njo je po svetu zasajenih skoraj 18.000 hektarjev vinogradov, od tega jih je...

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...

Izobraževanja Sommelier.si Academy Maribor prestavljena

Izobraževanja Sommelier ljubitelj, Senzorika in retorika ter Sommelier I. stopnje, s predvidenim pričetkom 6. aprila v Mariboru, so zaradi trenutne situacije prestavljena.

Tomaž Vozelj: Gastronomija, kulinarika, kuhar

S prihodom zahtevnejših gostov in turistov, ki želijo spoznati Slovenijo kot celoto in cenijo odlično kulinariko in njene okuse, prihajajo v deželo, v kateri...

Sommelierska selekcija 2020 preložena

Tekmovanje Sommelierska selekcija 2020, ki je bilo predvideno v sredo, 18. marca 2020, je zaradi trenutnih razmer za nedoločen čas prestavljeno.

Sommelierska selekcija 2020 – podaljšan rok za prijavo

Rok prijave vin na Sommeliersko selekcijo 2020 je podaljšan do srede, 11. marca.

Culinary & Wine Symposium: “Glavni motiv je prenos in izmenjava znanj”

Strokovne vsebine, izbrana kulinarika in vino ter prijetno druženje se pod imenom Culinary & Wine symposium odvijajo na različnih lokacijah z enakim ciljem. Glavni...

Ne spreglejte

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...

Culinary & Wine Symposium: “Glavni motiv je prenos in izmenjava znanj”

Strokovne vsebine, izbrana kulinarika in vino ter prijetno druženje se pod imenom Culinary & Wine symposium odvijajo na različnih lokacijah z enakim ciljem. Glavni...

Newsletter

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Kultura

Kulinarika

Strokovni članki

Zadnje novice

Žametna dama: Modra frankinja

Modra frankinja se uvršča med svetovno najbolj žlahtne rdeče sorte, z njo je po svetu zasajenih skoraj 18.000 hektarjev vinogradov, od tega jih je...

dr. Aleš Gačnik: Vinski turizem na Slovenskem

Vinorodna Slovenija premore številne izjemne vinarje, ki se uvrščajo med TOP 100 na svetu, ugledni vinski kritiki ali vplivne vinske revije jih izpostavljajo tudi...

Novoprekmurska kulinarika: Gostilna Rajh

Rajh je znano kulinarično ime Pomurja. Gostilna Rajh se neprestano spreminja, a vse eno ostaja enaka. Lokalna živila so osnova vsake njihove, tako tradicionalne kot...

Izobraževanja Sommelier.si Academy Maribor prestavljena

Izobraževanja Sommelier ljubitelj, Senzorika in retorika ter Sommelier I. stopnje, s predvidenim pričetkom 6. aprila v Mariboru, so zaradi trenutne situacije prestavljena.

Tomaž Vozelj: Gastronomija, kulinarika, kuhar

S prihodom zahtevnejših gostov in turistov, ki želijo spoznati Slovenijo kot celoto in cenijo odlično kulinariko in njene okuse, prihajajo v deželo, v kateri...

Sommelierska selekcija 2020 preložena

Tekmovanje Sommelierska selekcija 2020, ki je bilo predvideno v sredo, 18. marca 2020, je zaradi trenutnih razmer za nedoločen čas prestavljeno.

Sommelierska selekcija 2020 – podaljšan rok za prijavo

Rok prijave vin na Sommeliersko selekcijo 2020 je podaljšan do srede, 11. marca.

Culinary & Wine Symposium: “Glavni motiv je prenos in izmenjava znanj”

Strokovne vsebine, izbrana kulinarika in vino ter prijetno druženje se pod imenom Culinary & Wine symposium odvijajo na različnih lokacijah z enakim ciljem. Glavni...

Sommelier.si Academy

Objavljene so podrobnosti 80 urnega izobraževanja Sommelier I. stopnje, ki se prične aprila v Ljubljani in Mariboru.

Februarska izdaja revije Pet zvezdic

Izšla je februarska izdaja revije Pet zvezdic - revija za umetnost kuhanja in uživanja ob hrani in pijači.

Sommelier I. stopnje

Sommelier.si Academy progarm I. stopnje se prične:
Maribor 6. april
Ljubljana 15. april

Senzorika in retorika spomladi v Mariboru in Ljubljani

Objavljen je razpis za izobraževanje "Senzorika in retorika" 2020